Despre mine

Te salut,

Numele meu este Timea Pop sunt terapeut si asistent medical generalist. Practic terapii alternative din anul 2016 cand am inceput sa ma specializez urmand mai multe cursuri, workshop-uri, seminarii in acest domeniu.
De ce am ales aceste metode?
Am trecut prin experiente neplacute in ceea ce priveste sanatatea mea, ani la rand cautand solutii la problemele de sanatate cu care ma confruntam! Aceste situatii neplacute, cu rezultate dezamagitoare m-au condus spre a cauta metode cat mai sanatoase, naturale si usoare de intreprins pentru a-mi recastiga sanatatea si buna dispozitie. Asa am dat peste tratamentele naturale si terapiile alternative sau complementare. Intelegerea sistemului de functionare a biologicului nostru, m-a ajutat enorm la gestionarea situatiilor din viata mea care m-au imbolnavit . Pentru ca suntem un intreg, corpul, mintea si trairile emotionale trebuie abordate deopotriva.

timea pop

Dorinta mea este sa ajut cat mai multe persoane sa se refaca sau cel putin sa se amelioreze afectiunea de care sufera. Sa poata duce o viata cat mai buna si echilibrata. Nu promit ca voi putea ajuta pe toata lumea, dar pot promite ca voi face tot ce imi sta in putinta pentru a-mi folosi toate cunostintele si intrumentele de ajutorare dobandite de-a lungul timpului. Pentru ca suntem unici fiecare organism are propriul ritm de refacere si de reactie. Binenteles ca si contributia ta are un cuvant de spus in succesul unei terapii.
Iti multumesc ca esti aici si sper din toata inima sa gasesti cel putin un lucru util pe acest site care sa contribuie la insanatosirea ta.

Timea Pop ( care iubeste terapiile naturale )

Servicii